9 april 2018

In Vitro - In Natura - Revisited bij Kunstroute Maassluis - 14 en 15 april 2018

In Vitro 16 - Omzoomde doris (Dendrodoris limbata) - foto op HD metal - 60x40 cm

Het komend weekend van 14 en 15 april exposeer ik weer tijdens de Kunstroute Maassluis. Naast het In Vitro - In Natura-werk van de vorige Kunstroute zijn in die serie zes nieuwe werken te zien. 
Op mijn website en op de pagina 'Uitgelicht' van de website van de Maassluise Kunstenaars kun je meer over lezen over mijn In Vitro - In Natura-werk.

In Vitro 14 - Bleke plooislak (Goniodoris nodosa) - foto op HD metal - 60x40 cm

De Kunstroute kun je beide dagen bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Ik exposeer samen met zes andere kunstenaars in het Arie de Groothuis, Dr. Kuyperkade 27c. Mijn werk hangt daar in het atelier van collega kunstenaar Hanneke Wessels. Klik hier voor toegang naar de website van de Kunstroute voor meer informatie.
Afgezien van het Arie de Groothuis is mijn werk ook te zien op een aantal andere adressen die onderdeel uitmaken van de route (zie vetgedrukte locaties hieronder). Maar nu je toch in Maassluis bent: ik heb sinds 11 april een expositie met groot formaat fotowerk in de series 'Schaduw- en Lichtsessies' en een 'Andere Wereld' in Theater Koningshof, Uiverlaan 20. Het laatste adres valt buiten de Kunstroute en is wel een eind wandelen (maar met de auto of fiets ben je er in een paar minuten).


Bij alle deelnemers kun je de flyer (met plattegrond) oppikken.

Ook kun je dit jaar weer een kunstwerk winnen door een kaart in te vullen en zo mee te doen aan de verloting. De verlotingskaarten liggen voor je klaar bij alle deelnemers.
Je kunt Leven op Mars? zien bij Mastersound, Noordvliet 29 (nummer 10 op de kaart) en In Natura 9 Zeekat (Sepia officinalis) in de etalage van Foto Teunissen, Goudsteen 2 (nummer 2 op de verlotingskaart).

Leven op Mars? - foto op dibond - 115x75 cm

Verder kun je een kunstwerk van mij bekijken bij de gezamenlijk expositie in Museum Maassluis, Zuiddijk 16, waaraan ik met een groot aantal Maassluise kunstenaars deelneem.

Ook zijn er twee werken van mij te zien in de serie Bibracte bij Ervaar Maassluis, Nieuwstraat 2

Bibracte 1 - foto op HD metal - 60x40 cm

Voor ieder wat wils: het is bijzonder om zoveel verschillend werk op een dag bij elkaar te zien (voor ik mee ging doen aan de Kunstroute, liep ik hem altijd zelf). Daarbij is het leuk om in het oude centrum van Maassluis rond te wandelen. En de weersverwachting ziet er positief uit. Van harte welkom!

NB. In het centrum is parkeren gratis maar let op dat je een parkeerschijf toont.