27 maart 2013

Andere Wereld op Kunstroute Maassluis

Sinds februari ben ik lid van de Stichting Maassluisse Kunstenaars en ik doe mee aan de Kunst- en Atelierroute Maassluis. Die wordt gehouden in het weekend van 6 en 7 april.

Ik exposeer twaalf werken met als thema 'Andere Wereld'. Het gaat om foto's op dibond of aluminium op een formaat van 75 x 115 cm. Zes werken zijn nieuw. Zie de foto boven en onder als 'mini-impressie'. De overige zes heb ik eerder getoond bij Kunstpoort Noord en de Kunst Kijk Route Overschie.

Mijn werk is - samen met dat van collega Boriska Hoogenbosch - te bewonderen bij Cyprea, therapeutisch en creatief centrum (het voormalige burger weeshuis). Waar je Cyprea kunt vinden, zie je op www.kunstroutemaassluis.nl.
Overigens liggen bij alle deelnemers flyers klaar met een plattegrond.

Je kunt zaterdag en zondag terecht van 11.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast is in Museum Maassluis van alle deelnemende kunstenaars één werk te zien met als thema 'kunstsnuiven'. Daar heb ik heel andersoortig werk voor ingestuurd. Het is een fotoplaat op een formaat van 75 x 200 cm. Op het formaat zoals hieronder afgebeeld, zie je amper wat het is. Des te meer reden om de Kunstroute te doen. Van harte welkom!

Geen opmerkingen: