5 mei 2019

18 & 19 mei: In Vitro - In Natura bij Westlandse Kunst- en Atelierroute

In Vitro 23 - Witgestreepte waaierslak (Fjordia lineata) - foto op aluminium (ChromaLuxe) - 60x40 cm

Had je langs willen komen om mijn 'In Vitro - In Natura'-serie tijdens de Kunstroute Maassluis te bekijken, maar verhinderd? In het weekend van 18 en 19 mei exposeer ik dat werk opnieuw tijdens de 7e Westlandse Kunst- en Atelierroute. Ik heb daar ook een nieuw 'In Natura'-werk op groot formaat hangen.

Zoals een bevriende duiker tijdens de Kunstroute Maassluis liet weten: 'Het is prachtig. Zo kan je het nooit onderwater zien, want het is zo klein. Nu kun je alle details bewonderen'. Door het sterk belichten van de zeedieren, krijg je ook het gevoel dat ze zelf licht uitstralen. Bezoekers kijken vaak achter de kunstwerken om te zien of die op de een of andere manier worden belicht.
Uiteraard vertel ik ook graag over mijn werk en de dieren die ik heb gefotografeerd (één van de bezoekers zei mijn verhaal net zo interessant te vinden als de kunstwerken zelf!).


Aan deze route in Monster, ’s-Gravenzande en Naaldwijk doen 60 kunstenaars mee. Als je hier klikt, kom je op de webpagina met alle deelnemende kunstenaars. Ik exposeer samen met Ana de Koning (sculpturen) en Frits Veenland (collages). Tijdens de route kun je op alle locaties een flyer ophalen, waarin je alle deelnemers en de locaties terug kunt vinden. Als je die liever van tevoren wilt bekijken en downloaden, klik dan hier.

Datum & tijdstip: 18 en 19 mei van 11:00 tot 17:00 uur.
Adres: De Westlandse Druif, Vlotlaan 535, Monster (NB. het is op een bedrijventerrein. Klik hier voor de routebeschrijving).
Toegang & parkeren: gratis.
Flyer: klik hier.

Overzichtstentoonstelling Kunsthuis18

Al op vrijdagavond 17 mei kun je in Kunsthuis18 om 20:30 uur een ‘kunstbattle’ bijwonen als start van het bijzondere kunstweekend. Ook exposeren er talloze deelnemende kunstenaars één werkstuk, zodat je een goed overzicht krijgt van wat je tijdens de Kunstroute kunt verwachten. Die expositie kun je t/m 26 mei bekijken. Adres: Zuideinde 6 in Naaldwijk.

In Vitro 25 - Blaasjeskrab (Hemigrapsus sanguineus) - foto op aluminium (ChromaLuxe) - 60x40 cm