22 maart 2014

Kunst- en Atelierroute Maassluis 2014In het weekend van 5 en 6 april doe ik opnieuw mee aan de Kunst- en Atelierroute Maassluis. Mijn werk is te zien in het Luxor theater, Van der Horststraat 29. Ik exposeer daar samen met collega kunstenaar Hellen Sonneveld.


Ik exposeer met werk dat al digitaal te zien was op mijn blog De Storm in beweging. Voor het eerst heb ik mijn fotowerk af laten drukken op canvas. Het gaat vooral om de sfeer die ik samen met bewegingskunstenaar John Giskes heb gecreëerd; het schilderachtige effect dat ontstaat bij printen op canvas past daar uitstekend bij.Het formaat van het grootste werk is 135 x 90 cm. Het 'kleinere' werk (met baklijst; zie foto van mijn werk in de etalage hierna) is 90 x 60 cm groot.


Daarnaast zal ook het werk dat ik bij de route in 2013 exposeerde (deels) te zien zijn.

Tijdens de route kun je ook een kunstwerk winnen. Dat werk hangt in diverse etalages. Mijn werk is te zien in de etalage van Schoenhandel Voorberg, Dr. Kuijperkade 13.

Voor het thema van de route - 'De Verleiding' - heb ik nog een werk gemaakt op klein formaat. Zie de foto hierboven. Dat is samen met het werk van de andere kunstenaars te zien in de etalage van het pand hoek Markt/Noordvliet (zuidzijde).

Voor ieder wat wils: het is bijzonder om zoveel verschillend werk op een dag bij elkaar te zien (voor ik mee ging doen aan de kunstroute, liep ik hem altijd zelf). Daarbij is het leuk om in het oude centrum van Maassluis rond te wandelen. En de laatste jaren is het altijd lekker weer geweest.
Van harte welkom!

NB. Parkeren is gratis maar let op dat je een parkeerschijf toont.

Geen opmerkingen: