13 april 2017

In Vitro - In Natura bij Kunsthuis18 - 22 april - 21 mei 2017


in vitro 10 - ontbinding (borstelworm - Sthenelais boa) - foto op HD metal - 90x60 cm

Van 22 april tot en met 21 mei 2017 exposeer ik mijn werk bij Kunsthuis18 in Naaldwijk. Dat doe ik samen met collega Maassluise kunstenaar Ans van de Wiel en jong talent Myrthe Linssen.Mocht je geen tijd of zin hebben gehad om mijn werk onlangs bij de Kunstroute Maassluis te bekijken, dan kun je dat dus nu alsnog doen. Ik zal uiteraard bij de opening van de expositie op zaterdag 22 april a.s. om 15 uur aanwezig zijn om over mijn werk te vertellen.

Bij de opening zal bewegingskunstenaar John Giskes, die ik al bijna 10 jaar volg en met wie ik 'gesamtkunst' maak, een performance houden (klik HIER voor een impressie).

Kun je dan niet, dan heb je nog een maand de tijd om op een zaterdag of zondag langs te komen. Kunsthuis18 is op die dagen open van 13.30 tot 16.30 uur. Het adres is Zuideinde 6 in Naaldwijk (zie de link van Kunsthuis18 voor meer informatie).

in vitro 8 - slanke ringsprietslak (Facelina auriculata) - foto op HD metal - 40x30 cm

Het loont nog eens extra de moeite als je langskomt op 13 en 14 mei, want in dat weekend wordt namelijk ook de Westlandse Kunst & Atelierroute gehouden. Dan kun je niet alleen mijn werk komen bekijken, maar ook het werk van collega kunstenaars elders in Naaldwijk, 's-Gravenzande en Monster. Op die dagen kun je terecht van 11.00 tot 17.00 uur en ik zal er ook die beide dagen zijn om mijn werk toe te lichten.


in natura 3 - kalkkokerworm (Crucigera species) - foto op HD metal - 20x20 cm

Ik toon bij deze expositie mijn nieuwste werk: In Vitro - In Natura en ouder werk: Schaduw en Licht en Andere Wereld. Meer informatie over mijn nieuwste werk en achtergronden kun je vinden in het vorige blogbericht In Vitro - In Natura bij Kunstroute Maassluis

Van harte welkom!

NB. Parkeren in Naaldwijk is niet gratis.

Geen opmerkingen: