16 februari 2022

Een vreemde vis in de expositie ONTMOETINGEN


Friedie Kloen, deelnemer van de Stichting Maassluise Kunstenaars en de Stichting KunstWerkt, kwam met het idee om samen als groepen kunstenaars van de genoemde stichtingen werk te maken en dat te exposeren. De titel van die expositie, die eerst gehouden wordt in Schiedam en in 2023 in Museum Maassluis, is ONTMOETINGEN.

Om de twee groepen kunstenaars echt te laten ontmoeten en te laten samenwerken, koppelde zij steeds twee kunstenaars aan elkaar. Zo werden Inge Hoefnagel en ik aan elkaar gekoppeld om bij elkaar inspiratie op te doen om een kunstwerk te maken voor deze expositie. Het kunstwerk kon geïnspireerd zijn op een uitgekozen kunstwerk van de ander, een gezamenlijk gekozen thema, een verbinding met elkaar en/of eigen ideeën.

Dat wat die 13 koppels hebben voortgebracht is vanaf 18 februari t/m 6 maart te bewonderen in Schiedam. En dus ook ons gezamenlijke kunstwerk. En wat dat precies is? Eén of andere vreemde vis? 

Ik ben zondagmiddag 20 februari aanwezig om een toelichting te geven. Van harte welkom!

Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur van 18 t/m 20 februari, 25 t/m 27 februari en van 4 t/m 6 maart.
Adres: Stg. KunstWerkt, Boterstraat 81, Schiedam (parkeren in de parkeergarage om de hoek, het eerste uur is gratis).Geen opmerkingen: