24 april 2023

Mick's natuurkunst op de Westlandse Kunst en Atelierroute


Had je onlangs geen tijd of zin om mijn natuurkunst te komen bekijken tijdens de Kunstroute Maassluis: op zaterdag 6 en zondag 7 mei a.s. doe ik ook mee aan de Westlandse Kunst- en Atelierroute 2023

Ik exposeer dan in de Watertoren, Grote Woerdlaan 11 in Naaldwijk. De route is beide dagen open van 11:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Let op: om de expositie te bezoeken moet je een trap op! De Watertoren is overigens als monument al een bezoek waard; je kunt 'm niet missen.

In Vitro 24 - Raketmeduse. Chromaluxe 80x80 cm.

Naast de bestaande en een aantal nieuwe 'In Natura' en 'In Vitro'-natuurkunstwerken haal ik ook een aantal zeelandschappen in de serie 'Andere wereld' van stal. Er is dus veel werk van mij te zien. Maar dat niet alleen: ik exposeer samen met collega kunstenaar Ingrid van Polen. Klik hier om haar werk te zien.

Deze route wordt georganiseerd door het Westlands Kunstenaarscollectief WIT en is verspreid over 35 locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande, Monster en Poeldijk. Klik hier om de routekaart op te halen. 

Van WIT: “Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is er een breed aanbod aan onderwerpen, technieken en vormgeving. Om een paar variaties te noemen: portretten, fotografie, objecten in 3D, abstract werk, keramiek en collages. Maar ook: kleuretsen, air brush, ruimtelijke installaties, modeltekeningen en surrealistisch werk. U zult uw ogen uitkijken. Op een aantal locaties kunt u genieten van muzikanten en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk.”

Ik zie je graag op 6 of 7 mei!

De laatste dans. Foto op aluminium 115x75 cm.

Geen opmerkingen: